Montagesets - Bouten en Moeren

  02-09-2020  

Montagesets - Bouten en Moeren

Montagesets - Bouten en Moeren.


Nieuw in ons programma zijn de montagesets. Om uw zwenkwielen en bokwielen te monteren besteld u makkelijk en voordelig de juiste bouten en moeren. De bouten en moeren zijn per 4 stuks verpakt en uit voorraad leverbaar. De verzinkte en rvs montagesets zijn leverbaar als zeskantbout, inbusbout, slotbout en draadbouten.

Ga naar de montagesets....
 

Lees meer

Black serie - Zwarte zwenkwielen

  02-08-2020  

Black serie - Zwarte zwenkwielen

Zwarte zwenkwielen


De nieuwe black serie bestaat uit zwenkwielen met een zwarte coating, zwarte wielen en een industriële look. De zwenk- en bokwielen hebben een sterke plaatstalen gaffel (zwart) en zwarte TPR rubberwielen, leverbaar in de diameter 50, 75 en 100 mm.

Vanaf januari 2021 zal de black serie uit voorraad leverbaar zijn.

Ga naar de zwarte apparaat / meubelwielen...
 

Lees meer

Groefwielen en kabelschijven

  10-05-2020  

Groefwielen en kabelschijven

Nieuw Groefwielen en Kabelschijven.


De groefwielen en kabelschijven zijn leverbaar in staal verzinkt, rvs, gietijzer en polyamide.  Voor de juiste geleiding hebben de rollen een ronde of vierkante groef. Groefwielen (Deurrollen) worden o.a. toegepast voor verrijdbare deuren en railtransport.

Diameter Ø 30 tm 250 mm

Ga naar de groefwielen en kabelschijven....

Lees meer

Bakkerij - Ovenwielen

  22-02-2020  

Bakkerij - Ovenwielen

Nieuwe ovenwielen.


Ons programma bakkerijwielen is verder uitgebreid met nieuwe ovenwielen. De ovenwielen 100 mm zijn uitgevoerd met hittebestendige kogellagers en zijn temperatuurbestendig van -40 tot +300 Gr.C.  De ovenwielen zijn, uit voorraad, leverbaar als zwenkwiel en los wiel.

Wieldiameter Ø 100 mm   |    Temp. tot 300 º C.   |   Draagvermogen 210 kg

Ga naar de ovenwielen...
 

Lees meer

Herbekleden Vulkollanwielen

  18-01-2020  

Herbekleden Vulkollanwielen

Laat uw oude kernen opnieuw bekleden.


Wij maken nieuwe wielen / rollen van uw bestaande kernen.  Bij Interwiel kunt u uw oude wielkern opnieuw laten bekleden met een polyurethaan of Vulkollan bandage.

Meer weten.....

Lees meer

Zwaarlastwielen

  18-01-2020  

Zwaarlastwielen

Nieuwe zwaarlastwielen.


Een draagvermogen tot 700 kg, gecombineerd met een lage bouwhoogte (diameter 80 - 125 mm) maken deze zwenkwielen en bokwielen tot echte krachtpatsers. De zwenk- en bokwielen hebben een 5 mm dikke plaatstaal geperste gaffel en zijn standaard voorzien van kogellagers. Door de hoogstaande kwaliteit zijn de nieuwe zwaarlastwielen uitermate geschikt voor zware industriële toepassingen.

Ga naar de producten...

Lees meer

Draaikranzen / Druklagers

  17-01-2020  

Draaikranzen / Druklagers

Nieuw - Draaikranzen en Druklagers


Wij hebben ons programma verder uitgebreid met draaikranzen. De draaikranzen zijn van geperst plaatstaal en zijn verzinkt. De kranzen zijn multi inzetbaar en leverbaar met veschillende plaatafmetingen.

Ga naar de producten....

Lees meer

Sinds 2008 is Interwiel als specialist actief in de advisering, ontwikkeling en levering van zwenkwielen, transportwielen en lagers. De kwalitatief hoogstaande wielen en lagers worden met name afgenomen binnen de industrie, logistiek en interieurbranche.
 

Interwiel levert aan bedrijven en particulieren.