nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Zwenkwielen


Voor iedere situatie het juiste zwenkwiel.


Interwiel is leverancier en adviseur van zwenkwielen en bokwielen. Alle zwenkwielen zijn van top kwaliteit, worden uit voorraad geleverd en kunnen met verschillende wielen en bandages uitgevoerd worden. Voor haast elke denkbare transporttoepassing biedt Interwiel de  juiste zwenkwielen o.a. voor de meubel- en interieurbouw, industrie, logistiek en landbouwsector.

Een zwenkwiel is leverbaar met en zonder rem. De remfunctie is meestal een totaal rem waarbij de draaikrans en het wiel gelijktijdig geblokkeert wordt. De zwenkvorken worden geproduceerd in geperst plaat verzinkt, geperst plaatstaal rvs, staal gelast en in kunststof. De montage van een zwenkwiel is met name door een plaatbevestiging of een boutgatbevestiging. Veelal is het draagvermogen bepalend voor de materiaalkeuze. De wielen welke gemonteerd worden hebben verschillende bandages, t.w.: polyamide, rubber en polyurethaan. Afhankelijk van de toepassing en het draagvermogen kiest u de juiste zwenkwielen. Onze specialisten helpen u graag om u te voorzien van een goed advies.

Wenst u advies? Onze specialisten helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste zwenkwielen. U kunt ons bereiken op 0031 (0)26 383 59 88